Livrare gratuită la comenzi peste 600 lei

Politica de rambursare și returnare

Politica de rambursare și returnare, reprezintă regulile și condițiile pe care un site le oferă pentru a returna produsele cumpărate și pentru a obține o rambursare. Politica de rambursare și retur poate varia de la un site la altul, dar, de obicei, include condiții precum perioada de retur, care produse sunt eligibile pentru returnare și cum se va face rambursarea.

Politica de rambursare și returnare

Politica de rambursare și returnare

Produsele comandate de pe luminideco.ro pot fi returnate in termen de 14 zile lucrătoare de la primirea acestora, fără penalități si fără invocarea vreunui motiv, clientul urmând sa acopere costurile aferente returului folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea, in conformitate cu O.G. 34/2014. 

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constituite in asociații.

Acestea trebuie returnate in ambalajul original si in aceeași stare in care au fost recepționate.

RETURUL sau GARANTIA produselor ce depășesc perioada de 14 zile legala de la data achiziției se va face pe cheltuiala clientului, folosind același serviciu de transport cu care s-a făcut expedierea. 

Lumini Led SRL va înapoia contravaloarea produselor returnate in cel mult 30 de zile de la data denunțării in scris a contractului.

Suma înapoiata cat si condițiile de returnare nu includ cheltuielile de transport.

Denunțarea de contract se face numai in scris către SC LUMINI LED SRL.

Pentru întrebări suplimentare privind condițiile de returnare va rugam sa ne contactați la contact@luminideco.ro sau telefonic la  0728 333 222.

 

Luminideco.ro este un site de vânzare, corpuri de iluminat și accesorii cu design modern. Acesta oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, astfel încât să se potrivească, cu nevoile și preferințele oricui. De la corpuri de iluminat decorative și rustice la modele contemporane, alegerea este vastă. 
Vom enumera câteva dintre  categoriale de produse găsite pe siteul nostru: Lustre, lustre cu led, lustre clasice, lustre moderne, lustre cu telecomanda, lustre fără telecomanda, aplice, veioze, lampadare, proiectoare, becuri cu led, banda led, transformatoare, candelabre, iluminat stradal, controlere. În plus, prețurile sunt foarte convenabile, astfel încât să puteți crea o iluminare perfectă fără să vă luați prea mult din buzunar.

Consultanță gratuită pentru soluții de iluminat.

(Politica de rambursare și returnare)

  Expertiza noastră vă poate ajuta în alegerea corectă a corpului de iluminat potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0728333222 sau pe email la adresa contact@luminideco.ro.

Ne puteți găsi și pe YouTube, unde vom încărca videoclipuri cu produsele noastre. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Puteți găsi produse de iluminat, în funcție de nevoi:

(Politica de rambursare și returnare)

  • Iluminat interior: lămpi led, proiectoare led, veioze, candelabre, pendule, suspensii;
  • Sisteme complete și personalizate de iluminat: șine led, proiectoare de interior cu led, accesorii bandă led, spoturi;
  • Sisteme de iluminat pentru grădină și sisteme de iluminat stradale;
  • Iluminat industrial, sisteme HoReCa, soluții de iluminat pentru magazine și multe altele.

Despre LuminiDeco – Partenerul tău în iluminat

LuminiDeco este un business cu peste 10 ani de experienta în domeniul iluminatului interior și exterior.  Afacerea s-a născut din pasiunea pentru acest domeniu, cât și din dorința de a oferi produse de iluminat de calitate și diverse pentru clienții din România și din străinătate. LuminiDeco are în catalog peste 2000 de produse de iluminat alese cu atenție pentru orice nevoie. În magazinul nostru online puteți alege produse de iluminat din zeci de categorii. De la lustre led, până la sisteme complete de iluminat exterior.

Politica de rambursare și returnare

Corpuri de iluminat si accesorii specifice LED, controlabile prin telecomanda, aplicație sau întrerupător clasic, funcții multiple, modele pentru toate gusturile la preturi accesibile si livrare rapida oriunde in România.

×

Chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj