Livrare gratuită la comenzi peste 600 lei

Politică de confidențialitate

Secțiunea Politică de confidențialitate a site-ului LuminiDeco.ro este locul unde vizitatorii pot găsi informații despre modul în care folosim și protejăm datele personale ale vizitatorilor. Acesta poate include informații despre datele personale care sunt colectate, cum sunt folosite și cum sunt stocate. Acesta oferă vizitatorilor liniștea că datele lor personale sunt în siguranță și că nu vor fi folosite în mod necorespunzător. Acesta poate ajuta, de asemenea, la crearea încrederii și relațiilor pe termen lung cu vizitatorii site-ului.                                                                      YouTube

Politică de confidențialitate

Politică de confidențialitate

LuminiDeco  garanteaza confidentialitatea datelor cu caracter personal transmise prin sistemul sau informatic. 

Orice persoana care actioneaza sub autoritatea LuminiDeco  sau a persoanei imputernicite (daca este cazul), inclusiv persoana imputernicita, care are acces la date cu caracter personal, nu poate sa le prelucreze decat pe baza instructiunilor LumiiniDeco, cu exceptia cazului in care actioneaza in temeiul unei obligatii legale. 

LuminiDeco se obliga ca datele dvs. cu caracater personal sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele dvs. cu caracater personal vor putea fi insa transmise, la solicitarea acestora, autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice investigatii si verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

LuminiDeco  nu este raspunzatoare, in niciun mod si in nicio situatie, de pierderea datelor transmise de dvs. pe cale electronica prin intermediul Site-ului sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura tehnica de specialitate sau software de interceptare.

  LuminiDeco , daca va fi sesizata de Utilizatori, va lua masurile care se impun si va pune toate fisierele necesare la dispozitia organelor competente sa investigheze si sa solutioneze acest tip de infractiune, la solicitarea acestora. 

LuminiDeco  nu este raspunzatoare, in niciun mod si in nicio situatie, de erorile survenite in urma neglijentei Utilizatorilor privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei de acces a acestora.

LuminiDeco va considera ca tentativa de fraudare a Site-ului, orice act sau fapt prin care se incearca accesarea datelor personale ale altui Utilizator, modificarea continutul Site-ului, prejudicierea in orice mod sau alterarea performantelor serverului pe care ruleaza Site-ul, avand dreptul sa sesizeze organele in drept.

LuminiDeco nu va furniza adresa dvs. de e-mail catre terti si nu va face publice datele furnizate de Utilizatori fara acordul explicit al acestora si nu va incuraja spam-ul.

COOKIS

Ce sunt Cookie-urile?
Cookie-urile sunt fragmente de text plasate in computerul tau de catre site-urile pe care le vizitezi. Aceasta tehnologie de stocare automata a datelor este foarte raspandita si se foloseste pentru a colecta informatii precum tipul de browser si sistemul de operare, sursa paginii, denumirea domeniului din care vizitatorul s-a conectat la site-ul pentrugatit.ro, etc, cu scopul de a intelege cum folosesc vizitatorii aceasta pagina de web. “Cookies” ne ajuta sa adaptam continutul website-ului in functie de nevoile tale.

Cum si de ce folosim Cookie-uri?
Folosim cookies pentru a imbunatati utilizarea si functionalitatea site-ului si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza acest site, precum si serviciile oferite de catre acesta. 

Stocarea de cookies pe calculatorul tau ne ofera o modalitate usoara si convenabila pentru a personaliza sau a imbunatati experienta ta pe site-ul nostru si pentru a face urmatoarea vizita mai placuta.

 Noi nu folosim cookies pentru a colecta informatii personale, cum ar fi numele tau, cu toate acestea, putem face legatura intre informatiile continute intr-un cookie si informatiile tale cu caracter personal colectate prin alte mijloace (de exemplu, formularele de inregistrare).

Alte tehnologii similare

   LuminiDeco.ro foloseste tehnologii de urmarire (“Adrese IP”, fisierele jurnal “, web beacons”), pentru a aduna anumite informatii, cum ar fi tipul de browser si sistemul de operare, pagina de trimitere, navigarea prin site, domeniul de ISP, etc in scopul imbunatatirii utilizarii si functionalitatii site-ului nostru si pentru a intelege mai bine modul in care vizitatorii utilizeaza site-ul nostru, precum si instrumentele si serviciile oferite. Tehnologiile de urmarire ne ajuta sa ne adaptam site-ul la nevoile tale personale.

Adresa IP

Exista posibilitatea sa urmarim Internet Protocol (IP) pentru (printre altele): (i) depanarea tehnica, (ii) mentinerea sigurantei si securitatii site-ului, (iii) restrictionarea accesului la site-ul nostru pentru anumiti utilizatori, si (iv) intelegerea mai buna a modului in care site-ul nostru este utilizat. O adresa IP este un numar care este utilizat de computere in retea pentru a identifica computerul tau de fiecare data cand te conectezi la Internet.

Fisierele Jurnal

Noi (sau o terta parte in numele nostru) putem colecta informatii in forma de fisiere jurnal care inregistreaza activitatea site-ului si aduna informatii statistice despre obiceiurile de navigare ale utilizatorilor. 

Aceste intrari sunt generate anonim, si ne ajuta sa adunam (printre altele) (i) tipul de utilizator de browser si sistemul de operare, (ii) informatii despre sesiunea unui utilizator (cum ar fi URL-ul de pe care au venit, data si ora cand au vizitat site-ul, pagini de pe site-ul nostru pe care le-a vizitat si pentru cat timp), si (iii) alte date similare de navigatie sau click-stream. 

Noi folosim, de asemenea, informatii capturate in fisierul jurnal pentru studiile noastre interne de marketing si demografice, astfel incat sa putem imbunatati in mod constant si sa putem personaliza serviciile online pe care ti le oferim. 

Fisierele jurnal sunt utilizate numai intern, si nu sunt asociate cu nici un anumit utilizator.

Web Beacons

Exista posibilitatea sa folosim beacon-urile (sau GIF-uri clare) pe site-ul nostru sau sa le includem in e-mail-urile trimise catre tine. Web beacons sunt siruri mici de cod care ofera o metoda de livrare a unei imagini grafice pe o pagina web sau intr-un mesaj de e-mail cu scopul de a transfera date inapoi la noi. 

Informatiile colectate prin intermediul web beacon-uri pot include unele dintre informatiile descrise in sectiunea Adresa IP de mai sus, precum si informatii despre modul in care un utilizator raspunde la o campanie de e-mail (de exemplu, timpul in care un e-mail este deschis, unde intra utilizatorul din acel e-mail, etc). 

Noi folosim informatiile Web Beacons pentru diverse scopuri, inclusiv, dar nu limitat la, raportarea traficului pe site, numarul vizitatorilor unici, de publicitate si de audit de e-mail si raportare, precum si personalizare.

Google Analytics

Folosim Google Analytics pentru a colecta informatii despre modul in care vizitatorii utilizeaza site-urile noastre web. De exemplu, colectam detaliile precum sursa vizitei si numarul total de vizitatori pe site-urile noastre. 

Acest lucru ne permite sa determinam eficienta campaniilor noastre de promovare si activitatea utilizatorilor pe site-urile noastre.

Gasiti mai multe detalii despre politica de confidentialitate Google Analytics aici: https://support.google.com

Cum pot controla cookie-urile?

Browserul de navigare pe internet ofera posibilitatea utilizatorilor de a controla/dezactiva cookie-urile. Modul in care faceti acest lucru depinde de tipul de modul cookie.

Pentru a afla mai multe despre activarea/dezactivarea sau stergerea cookie-urilor din browser puteti accesa aceasta pagina: http://www.allaboutcookies.org/

Unele browsere de navigare au functia “Nu urmari” care permite utilizatorilor sa nu fie urmariti in timpul navigarii. Blocarea cookie-urilor sau folosirea modului „Nu urmari” pot bloca anumite functionalitati de pe site-urile noastre.

Gestionarea cookie-urilor/ a preferintelor.

Tu trebuie sa te asiguri ca setarile computerului tau reflecta daca esti sau nu ok sa accepti cookie-uri. Astfel, iti poti seta browser-ul de internet sa te avertizeze inainte sa accepti cookie-urile sau il poti seta sa le refuze instant. 

Nu este necesar sa utilizezi cookie-urile ca sa poti utiliza sau sa ai acces la site-ul pentrugatit.ro, cu toate ca exista posibilitatea sa nu ai acces la toate caracteristicile site-ului. 

Pentru informatii suplimentare trebuie sa utilizezi butonul help din browser-ul tau.

Cum dezinstalez/sterg cookie-urile?

Dezactivarea cookie-urilor poate face dificila sau chiar impracticabila navigarea pe anumite site-uri web. 

De asemenea nu va mai puteti bucura de o experienta placuta de navigare si implicit de toate beneficiile oferite de catre website-ul respectiv.

Browserele actuale ofera posibilitatea utilizatorilor de a schimba setarile cu privire la cookie-uri. 

Acestea se regasesc de regula in meniul “Ajutor”, “Optiuni” sau “Preferinte” din cadrul browsere-lor.

Mai jos gasiti informatii cu privire la cookie-uri de la cele mai populare browsere de navigare pe internet:

Actualizari

Ne rezervam dreptul de a face orice completari sau modificari la aceasta notificare legala. Te rugam sa vizitezi aceasta pagina din cand in cand pentru a te informa asupra acestora si a noilor informatii.


GDPR

I. Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale LUMINIDECO.RO, cu sediul în Calea Chisinaului nr.29, Iasi, CP 700177, în calitate de operator de date.

Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării paginii de internet LUMINIDECO.RO .

II.   Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

II.1.   Dacă sunteți client al Site-ului, LUMINIDECO.RO va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal, cum ar fi nume şi prenume, telefon, adresa de e-mail, adresa de facturare, adresa de livrare, date referitoare la modul în care utilizați Site-ul, de exemplu comportamentul/preferinţele/obişnuințele dumneavoastră în cadrul LUMINIDECO.RO, precum și orice alte categorii de date pe care le furnizați în mod direct în contextul creării contului de utilizator, în contextul plasării unei comenzi prin intermediul site-ului sau în orice alt mod care rezultă din utilizarea Site-ului.

Pagini social media

Dacă pentru a vă crea cont de utilizator pe Site, utilizați contul dumneavoastră de Facebook sau Google, LUMINIDECO.RO va prelucra următoarele date publice de profil afişate de aplicaţiile respective: nume utilizator, adresa de e-mail.

În cazul în care alegeți să vă creați cont de utilizator doar înainte de a finaliza comanda unui produs disponibil pe Site, se va solicita adresa dumneavoastră de e-mail în baza căreia va fi creat automat un cont. În cazul în care nu finalizați comanda, adresa de e-mail și celelalte date furnizate nu vor fi stocate de LUMINIDECO.RO, iar contul creat va fi șters automat.

II.2.   Dacă sunteți vizitator al Site-ului, LUMINIDECO.RO va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării Site-ului, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III.   Scopurile și temeiurile de prelucrării

 

III.1.   Dacă sunteți client al Site-ului, LUMINIDECO.RO prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru desfășurarea relației contractuale dintre dumneavoastră şi RO, respectiv pentru preluarea, validarea, expedierea şi facturarea comenzii plasate pe Site, informarea dumneavoastră asupra stării comenzii, organizarea returului de produse comandate etc.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop are la bază contractul încheiat între dumneavoastră și LUMINIDECO.RO, definit în cuprinsul Termenelor și Condițiilor. Furnizarea datelor dumneavoastră cu caracter personal este necesară pentru executareaa acestui contract. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea derulării raporturilor contractuale dintre dumneavoastră și LUMINIDECO.RO.

  • pentru îndeplinirea obligațiilor legale care incumbă ROîn contextul serviciilor prestate prin intermediul Site-ului, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, precum și în materie de arhivare.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop este necesară în baza unor obligații legale. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este necesară. Refuzul furnizării datelor poate avea drept consecință imposibilitatea [deținătorul website-ului] de a respecta obligațiile legale care îi revin și deci în imposibilitatea de a vă oferi serviciile prin intermediul Site-ului.

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms) de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de RO, prin intermediul Site-ului.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară.

Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • în scopul efectuării diverselor analize, raportări privind modul de funcționare a Site-ului, realizarea de profiluri de preferinţe de consum, în principal, în vederea îmbunătăţiri experienței oferite pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al LUMINIDECO.RO de a îmbunătății permanent experiența clienților pe Site. Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

 

III.2.   Dacă sunteți vizitator al Site-ului, LUMINIDECO.RO prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

  • pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite de RO, prin intermediul Site-ului.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați.

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

  • pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al LUMINIDECO.RO de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

IV.   Durata pentru care vă prelucrăm datele

 

Ca principiu, LUMINIDECO.RO va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

În cazul în care sunteți client, vom prelucra datele dumneavoastră pe întreaga durată a raporturilor contractuale și ulterior conform obligaţiilor legale care revin în sarcina LUMINIDECO.RO (de ex., în cazul documentelor justificative financiar-contabile pentru care termenul de păstrare prevăzut de lege este de 10 ani de la data încheierii exerciţiului financiar în cursul căruia au fost întocmite).

În situaţia în care sunteți client și vă exercitați opțiunea de ştergere a contului de utilizator, prin apăsarea butonul Ștergere cont din secțiunea Informațiile contului meu, LUMINIDECO.RO va interpreta această acțiune ca opțiunea dumneavoastră de a vă dezabona de la primirea de comunicări comerciale prin care vă ținem la curent despre produsele și serviciile oferite prin intermediul site-ului.

 În acest sens, dacă alegeți să vă ștergeți contul de utilizator, nu vă vom mai trimite e-mailuri și/sau sms-uri de acest gen. 

Totuși, dorim să vă informăm că ștergerea contului nu va avea ca efect automat ștergerea datelor dumneavoastră cu caracter personal. În cazul în care doriți să nu vă mai fie prelucrate datele cu caracter personal sau dacă doriți ștergerea datelor, vă puteți exercita drepturile detaliate la punctul VII de mai jos.. 

În cazul în care solicitați ştergerea contului, însă pe acel cont există cel puţin o comandă activă, cererea de ştergere a contului va putea fi înregistrată numai după livrarea produselor şi finalizarea ultimei comenzi active.

Dacă vă retrageți consimțământul pentru prelucrarea datelor în scop de marketing, LUMINIDECO.RO va înceta prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal în acest scop, fără însă a afecta prelucrările desfășurate de LUMINIDECO.RO pe baza consimțământului exprimat de către dumneavoastră înainte de retragerea acestuia.

 

V. Dezvăluirea datelor cu caracter personal

 

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare, LUMINIDECO.RO poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină [deținătorul website-ului] în desfășurarea activității prin intermediul Site-ului (de exemplu firme de curierat, furnizori de servicii IT), ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

  • pentru administrarea Site-ului;
  • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către ROprin intermediul Site-ului;
  • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
  • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
  • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
  • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.
  •  

VI. Transferul datelor cu caracter personal.

 

Datele cu caracter personal furnizate către LUMINIDECO.RO pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană. [Notă: Dacă sunt transferate în afara UE, trebuie menționate statele și care sunt garanțiile pentru protecția datelor în contextul transferului.

VII. Drepturile de care beneficiați.

 

În condițiile prevăzute de legislația în materia prelucrării datelor cu caracter personal, în calitate de persoane vizate, beneficiați de următoarele drepturi:

        – dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de către RO, conform celor descrise în prezentul document.

        – dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea ROcu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare precum modalitatea în care sunt prelucrate datele, scopul în care se face prelucrarea, destinatarii sau categoriile de destinatari ai datelor, etc.

        – dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține corectarea, fără întârzieri justificate, de către ROa datelor cu caracter personal inexacte/ nejustificate, precum și completarea datelor incomplete; Rectificarea/ completarea va fi comunicată fiecărui destinatar la care au fost transmise datele, cu excepția cazului în care acest lucru se dovedește imposibil sau presupune eforturi disproporționate. 

        – dreptul la ștergerea datelor, fără întârzieri nejustificate, („dreptul de a fi uitat”), în cazul in care se aplică unul dintre următoarele motive:

                      – acestea nu mai sunt necesare pentru îndeplinirea scopurilor pentru care au fost colectate sau prelucrate;

                      – în cazul în care este retras consimțământul și nu există niciun alt temei juridic pentru prelucrare;

                      – în cazul în care persoana vizată se opune prelucrării și nu există motive legitime care să prevaleze; 

                      – în cazul în care datele cu caracter personal au fost prelucrate ilegal;

                      – în cazul în care datele cu caracter personal trebuie șterse pentru respectarea unei obligații legale;

                      – datele cu caracter personal au fost colectate în legătură cu oferirea de servicii ale societății informaționale conform dreptului Uniunii sau al dreptului intern sub incidenta căruia se află operatorul.

                 Este posibil ca, în urma solicitării de ștergere a datelor, LUMINIDECO.RO să anonimizeze aceste date (lipsindu-le astfel de caracterul personal) și să continue în aceste condiții prelucrarea pentru scopuri statistice.

                     – dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care. 

                     – persoana contestă exactitatea datelor, pe o perioadă care ne permite verificarea corectitudinii datelor. 

                     – prelucrarea este ilegală, iar persoana vizată se opune ștergerii datelor cu caracter personal, solicitând în schimb restricționarea utilizării lor.

                     – operatorul nu mai are nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării, dar persoana vizată i le solicită pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță.

                     – persoana vizată s-a opus prelucrării (altele decât cele de marketing direct), pentru intervalul de timp în care se verifică dacă drepturile legitime ale operatorului prevalează asupra celor ale persoanei vizate.

                     – dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către ROcătre alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege.

                     – dreptul la opoziție  în ceea ce privește activitățile de prelucrare se poate exercita prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos. 

                      – în orice moment, din motive legate de situația particulară în care se află persoana vizată, ca datele care o vizează să fie prelucrate în temeiul interesului legitim al [deținătorul website-ului] sau în temeiul interesului public, cu excepția cazurilor în care RO poate demonstra că are motive legitime și imperioase care justifică prelucarea și care prevalează asupra intereselor, drepturilor și libertăților persoanelor vizate sau că scopul este constatarea, exercitarea sau apararea unui drept în instanță. 

                       – în orice moment, în mod gratuit și fără nicio justificare, că datele care o vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct.

                       – dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. 

                       – dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

 

Pentru orice întrebări suplimentare cu privire la modul în care datele cu caracter personal sunt prelucrate și pentru a vă exercita drepturile menționate mai sus, vă rugăm să vă adresați la adresa de email: CONTACT@LUMINIDECO.RO



Consultanță gratuită pentru soluții de iluminat.

(Politică de confidențialitate)

  Expertiza noastră vă poate ajuta în alegerea corectă a corpului de iluminat potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0728333222 sau pe email la adresa contact@luminideco.ro.

Ne puteți găsi și pe YouTube, unde vom încărca videoclipuri cu produsele noastre. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Puteți găsi produse de iluminat, în funcție de nevoi:

(Politică de confidențialitate)

  • Iluminat interior: lămpi led, proiectoare led, veioze, candelabre, pendule, suspensii;
  • Sisteme complete și personalizate de iluminat: șine led, proiectoare de interior cu led, accesorii bandă led, spoturi;
  • Sisteme de iluminat pentru grădină și sisteme de iluminat stradale;
  • Iluminat industrial, sisteme HoReCa, soluții de iluminat pentru magazine și multe altele.

Despre LuminiDeco – Partenerul tău în iluminat

LuminiDeco este un business cu peste 10 ani de experienta în domeniul iluminatului interior și exterior.  Afacerea s-a născut din pasiunea pentru acest domeniu, cât și din dorința de a oferi produse de iluminat de calitate și diverse pentru clienții din România și din străinătate. LuminiDeco are în catalog peste 2000 de produse de iluminat alese cu atenție pentru orice nevoie. În magazinul nostru online puteți alege produse de iluminat din zeci de categorii. De la lustre led, până la sisteme complete de iluminat exterior.

Finalizare comanda

Corpuri de iluminat si accesorii specifice LED, controlabile prin telecomanda, aplicație sau întrerupător clasic, funcții multiple, modele pentru toate gusturile la preturi accesibile si livrare rapida oriunde in România.

×

Chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj