Livrare gratuită la comenzi peste 600 lei

Favorite

Secțiunea Favorite a siteului este locul unde vizitatorii pot salva produse și servicii pe care le văd și le urmăresc pe siteul nostru.. Acesta poate fi util pentru a ține cont de produsele și serviciile preferate ale vizitatorilor și le permite să le compare și să le compare cu alte produse și servicii. De asemenea, poate fi folosit pentru a oferi utilizatorilor oferte personalizate și reduceri pe baza produselor și serviciilor salvate în lista de favorite.

Favorite

Luminideco.ro este un site de vânzare, corpuri de iluminat și accesorii cu design modern. Acesta oferă o gamă largă de produse de înaltă calitate, astfel încât să se potrivească, cu nevoile și preferințele oricui. De la corpuri de iluminat decorative și rustice la modele contemporane, alegerea este vastă. Vom enumera câteva dintre  categoriale de produse găsite pe siteul nostru: Lustre, lustre cu led, lustre clasice, lustre moderne, lustre cu telecomanda, lustre fără telecomanda, aplice, veioze, lampadare, proiectoare, becuri cu led, banda led, transformatoare, candelabre, iluminat stradal, controlere. În plus, prețurile sunt foarte convenabile, astfel încât să puteți crea o iluminare perfectă fără să vă luați prea mult din buzunar.

Nu au fost adăugate produse în lista de dorințe.

Consultanță gratuită pentru soluții de iluminat.(Favorite)

  Expertiza noastră vă poate ajuta în alegerea corectă a corpului de iluminat potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0728333222 sau pe email la adresa contact@luminideco.ro.

Ne puteți găsi și pe YouTube, unde vom încărca videoclipuri cu produsele noastre. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Puteți găsi produse de iluminat, în funcție de nevoi:

  • Iluminat interior: lămpi led, proiectoare led, veioze, candelabre, pendule, suspensii;
  • Sisteme complete și personalizate de iluminat: șine led, proiectoare de interior cu led, accesorii bandă led, spoturi;
  • Sisteme de iluminat pentru grădină și sisteme de iluminat stradale;
  • Iluminat industrial, sisteme HoReCa, soluții de iluminat pentru magazine și multe altele.

Despre LuminiDeco – Partenerul tău în iluminat

LuminiDeco este un business cu peste 10 ani de experienta în domeniul iluminatului interior și exterior.  Afacerea s-a născut din pasiunea pentru acest domeniu, cât și din dorința de a oferi produse de iluminat de calitate și diverse pentru clienții din România și din străinătate. LuminiDeco are în catalog peste 2000 de produse de iluminat alese cu atenție pentru orice nevoie. În magazinul nostru online puteți alege produse de iluminat din zeci de categorii. De la lustre led, până la sisteme complete de iluminat exterior.

Favorite

Corpuri de iluminat si accesorii specifice LED, controlabile prin telecomanda, aplicație sau întrerupător clasic, funcții multiple, modele pentru toate gusturile la preturi accesibile si livrare rapida oriunde in România.

×

Chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj