Livrare gratuită la comenzi peste 600 lei

Politica de garanție

Secțiunea Politica de garanție a siteului este locul unde vizitatorii pot găsi informații despre cum pot solicita garanția pentru produsele și serviciile cumpărate. Acesta poate include informații despre cum să solicitați o garanție, termenii și condițiile garanției și alte informații utile. Acesta oferă vizitatorilor liniștea că dacă produsele sau serviciile cumpărate sunt defecte, le pot returna și pot primi un produs sau serviciu nou. Acesta poate ajuta, de asemenea, la crearea încrederii și relațiilor pe termen lung cu vizitatorii siteului.

Politica de garanție

Toate produsele sunt noi și livrate în ambalajul original.

Produsele cumpărate de la, LUMINIDECO beneficiază de garanția legală obișnuită, de 24 luni, începând de la data cumpărării, pentru fiecare tip de produs comandat.

Factura produselor va fi transmisa pe mail pentru fiecare comanda.

În eventualitatea în care produsul achiziționat este nefuncțional total sau prezintă vicii de fabricație care îl fac nefuncțional total, acesta va fi înlocuit cu un produs funcțional, cu condiția notificării în scris în termen de 2 zile lucrătoare de la recepția produsului, prin e-mail la adresa contact@luminideco.ro, ori direct pe website, folosind formularul de contact.

Înlocuirile de produse au loc numai în cazul în care produsele livrate inițial prezintă defecte sau urme de deteriorare, care afectează funcționalitatea sau forma estetică.

Dacă doriți ca produsul recepționat să fie înlocuit cu același tip de produs, vă rugăm să ne notificați în scris în termen de 2 zile lucrătoare de la recepția acestuia prin e-mail la adresa contact@luminideco.ro, ori direct pe website, folosind formularul de contact.

Nerespectarea termenului de notificare atrage decăderea din dreptul de a cere rezoluțiunea vânzării.

Când viciul apare în mod gradual, termenul de 2 zile lucrătoare începe să curgă din ziua în care utilizatorul își da seama de gravitatea și întinderea viciului.

Termenul de rezolvare al unui eveniment de service este de maxim 15 zile calendaristice pentru utilizatorii în calitate de consumatori, mai puțin cazul în care un termen mai restrictiv este prevăzut de lege, situație în care se va aplica termenul legal.

Termenul începe să curgă de la data când produsul este recepționat la sediul nostru din orașul Iași, Calea Chișinăului, nr.29, Jud. Iași, Complex commercial EGROS, Stand B91, Cod poștal 700182.

 

 Dacă la trecerea acestui termen, defectul reclamat nu este remediat, se aplică una dintre următoarele măsuri, în ordinea menționată:

1.Înlocuirea cu un produs nou, identic.

2.Returnarea contravalorii produsului.

3.Dacă nu există un produs identic și nici nu se dorește returnarea contravalorii produsului, înlocuirea se face cu un produs nou cu caracteristici și performanțe cel puțin similare cu cele ale produsului inițial și doar cu acordul utilizatorului și fără plata unei sume suplimentare.

 

LuminiDeco garantează că produsele comercializate:

1. Sunt noi și nu pun în pericol viața, sănătatea și securitatea oamenilor și a animalelor dacă sunt utilizate/manevrate corespunzător instrucțiunilor de utilizare.

 2.Corespund scopului descris în mod corect, complet și precis în instrucțiunile de utilizare aferente fiecărui produs (etichete, instrucțiuni sau marcaje de pe ambalajul individual), precum și scopurilor pentru care sunt utilizate în mod normal produsele de acest tip.

 3.Nu au defecte de funcționare.

4.Au parametri de calitate și performanțe normale, în acord cu specificațiile tehnice aferente.

LuminiDeco nu acordă garanție produselor comandate și livrate dacă lipsa de conformitate rezultă din:

1.Manipularea, folosirea, depozitarea, montarea, instalarea, demontarea, utilizarea/exploatarea neconformă cu instrucțiunile producătorului, inclusiv aducerea de modificări sau intervenții neautorizate asupra produselor făcute de către utilizator sau de către terți;

2.Expunerea la lovituri, incendii, inundații, cutremure și/sau alte asemenea evenimente ținând de cazurile de cazul fortuit sau forță majoră, așa cum sunt ele definite de legea română.

3.Distrugerea, degradarea ori scăderea calităților tehnice ale produselor datorată condițiilor incorecte de depozitare/păstrare, manipulare și/sau utilizare, ori ca efect al unor împrejurări externe (de exemplu fluctuații de tensiune ale energiei electrice, supratensiunilor din rețea, a descărcărilor electrice din atmosfera sau a contaminării cu lichide sau materii străine).

4.Utilizarea în alt scop, în alt mod sau în alt mediu decât cel recomandat de producător.

5.Arderea accesoriilor (lămpilor, becurilor, surselor de lumina în general) care sunt consumabile și pot fi montate ori demontate fără a folosi vreo unealtă.

 

Produsele defecte, în garanție, se vor înlocui sau repara, în funcție de caz, în conformitate cu politica de service și respectând legislația în vigoare.

Consultanță gratuită pentru soluții de iluminat.

(Politica de garanție)

  Expertiza noastră vă poate ajuta în alegerea corectă a corpului de iluminat potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0728333222 sau pe email la adresa contact@luminideco.ro.

Ne puteți găsi și pe YouTube, unde vom încărca videoclipuri cu produsele noastre. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Puteți găsi produse de iluminat, în funcție de nevoi:

(Politica de garanție)

  • Iluminat interior: lămpi led, proiectoare led, veioze, candelabre, pendule, suspensii;
  • Sisteme complete și personalizate de iluminat: șine led, proiectoare de interior cu led, accesorii bandă led, spoturi;
  • Sisteme de iluminat pentru grădină și sisteme de iluminat stradale;
  • Iluminat industrial, sisteme HoReCa, soluții de iluminat pentru magazine și multe altele.

Despre LuminiDeco – Partenerul tău în iluminat

LuminiDeco este un business cu peste 10 ani de experienta în domeniul iluminatului interior și exterior.  Afacerea s-a născut din pasiunea pentru acest domeniu, cât și din dorința de a oferi produse de iluminat de calitate și diverse pentru clienții din România și din străinătate. LuminiDeco are în catalog peste 2000 de produse de iluminat alese cu atenție pentru orice nevoie. În magazinul nostru online puteți alege produse de iluminat din zeci de categorii. De la lustre led, până la sisteme complete de iluminat exterior.

Politica de garanție

Corpuri de iluminat si accesorii specifice LED, controlabile prin telecomanda, aplicație sau întrerupător clasic, funcții multiple, modele pentru toate gusturile la preturi accesibile si livrare rapida oriunde in România.

×

Chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj