Livrare gratuită la comenzi peste 600 lei

La LuminiDeco.ro, ne angajăm să vă oferim produse de iluminat de înaltă calitate și să asigurăm o experiență de cumpărare plăcută. Iată detaliile esențiale ale politicii noastre de garanție:

Politica de Garanție: Detalii

1. Durata Garanției: Toate produsele achiziționate de la LuminiDeco.ro beneficiază de o garanție standard de 24 de luni. Această perioadă poate varia în funcție de produs și de specificațiile furnizorului.

2. Condițiile Garanției: Garanția acoperă defectele de fabricație și defecțiunile survenite în condiții normale de utilizare. Nu acoperă deteriorările cauzate de utilizarea necorespunzătoare, accidente, intervenții neautorizate sau uzură normală.

3. Procedura de Reclamație: Dacă observați o problemă cu un produs în perioada de garanție, vă rugăm să ne contactați imediat prin e-mail la contact@luminideco.ro sau telefonic la 0728 333 222. Vom evalua situația și vom oferi instrucțiuni privind returnarea produsului defect.

4. Reparație sau Înlocuire: După recepționarea și verificarea produsului returnat, dacă defectul se confirmă, vom efectua reparațiile necesare sau vom înlocui produsul fără costuri suplimentare pentru dumneavoastră. În cazul în care produsul nu mai este disponibil, vă vom oferi un produs similar sau vom returna contravaloarea acestuia.

5. Documentație Necesară: Asigurați-vă că păstrați factura de achiziție și certificatul de garanție (dacă este furnizat), deoarece aceste documente sunt necesare pentru a valida garanția.

Prin respectarea acestor proceduri, ne asigurăm că beneficiați de sprijin complet în cazul oricăror probleme legate de produsele achiziționate de la noi, menținând astfel standardele noastre înalte de servicii și satisfacție a clienților.

Consultanții noștri vă stau la dispoziție pentru orice întrebare sau sfaturi. Fie că e vorba de iluminatul interior sau exterior, cât și pentru configurări sisteme de iluminat de diferite tipuri.  Expertiza noastră vă poate ajuta în alegerea corectă a corpului de iluminat potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0728333222 sau pe email la adresa contact@luminideco.ro.

Ne puteți găsi și pe YouTube, unde vom încărca videoclipuri cu produsele noastre. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Dacă aveți întrebări sau neclarități legate de Politica de garanție, echipa noastră  este disponibilă pentru asistență prin :

e-mail contact@luminideco.ro  sau telefon la 0728/333.222.

Politica de garanție

Corpuri de iluminat si accesorii specifice LED, controlabile prin telecomanda, aplicație sau întrerupător clasic, funcții multiple, modele pentru toate gusturile la preturi accesibile si livrare rapida oriunde in România.

×

Chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj