Livrare gratuită la comenzi peste 600 lei

Blog

LuminiDeco.ro vă pune la dispoziție acest Blog. Vizualizați in acest blog informații esențiale despre lumina si corpurile de iluminat, de la spoturi și veioze la corpuri de iluminat și accesorii.  Informații despre cele mai noi și mai avansate tehnologii LED și oferă sfaturi și recomandări despre ce tip de produse să alegeți pentru a vă îmbunătăți casa sau afacerea. De asemenea, acesta conține articole interesante despre cum să alegeți și să instalați produsele LED corespunzătoare și despre cum să economisiți energie cu ajutorul lor.

Blog
Lustre living.

Lustre living.

Pentru a crea o atmosferă plăcută și primitoare, lustra potrivită este esențială.

Lustră cu led si telecomandă C2558-2-GD-60cm

Lustre led rotunde.

Descoperă eleganța și versatilitatea lustrelor LED rotunde pentru un iluminat impresionant și stilat în interiorul casei tale.

Lustră cu led si telecomandă C2557-3-CF-60cm

Lustra LED

Alege lustra LED potrivită stilului tău. Economisește energie cu tehnologia LED avansată. Iluminare modernă și eficientă.

Blog

Consultanță gratuită pentru soluții de iluminat.
LuminiDeco.ro vă sta la dispoziție pentru orice întrebare sau sfaturi. Fie că e vorba de iluminatul interior sau exterior, cât și pentru configurări sisteme de iluminat de diferite tipuri.  Expertiza noastră vă poate ajuta în alegerea corectă a corpului de iluminat potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0728333222 sau pe email la adresa contact@luminideco.ro.
Ne puteți găsi și pe YouTube, unde vom încărca videoclipuri cu produsele noastre. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Consultanță gratuită pentru soluții de iluminat.(Blog)
Ne puteți găsi și pe YouTube, unde vom încărca videoclipuri cu produsele noastre. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.
  Expertiza noastră vă poate ajuta în alegerea corectă a corpului de iluminat potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0728333222 sau pe email la adresa contact@luminideco.ro.

Puteți găsi produse de iluminat, în funcție de nevoi:

  • Iluminat interior: lămpi led, proiectoare led, veioze, candelabre, pendule, suspensii;
  • Sisteme complete și personalizate de iluminat: șine led, proiectoare de interior cu led, accesorii bandă led, spoturi;
  • Sisteme de iluminat pentru grădină și sisteme de iluminat stradale;
  • Iluminat industrial, sisteme HoReCa, soluții de iluminat pentru magazine și multe altele.

Despre LuminiDeco – Partenerul tău în iluminat

LuminiDeco este un business cu peste 10 ani de experienta în domeniul iluminatului interior și exterior.  Afacerea s-a născut din pasiunea pentru acest domeniu, cât și din dorința de a oferi produse de iluminat de calitate și diverse pentru clienții din România și din străinătate. LuminiDeco are în catalog peste 2000 de produse de iluminat alese cu atenție pentru orice nevoie. În magazinul nostru online puteți alege produse de iluminat din zeci de categorii.

Blog

Corpuri de iluminat si accesorii specifice LED, controlabile prin telecomanda, aplicație sau întrerupător clasic, funcții multiple, modele pentru toate gusturile la preturi accesibile si livrare rapida oriunde in România.

×

Chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj