Livrare gratuită la comenzi peste 600 lei

Contul meu

Contul meu, pe site poate fi folosit pentru a oferi utilizatorilor acces la produse și servicii specifice siteului. Acest lucru le permite utilizatorilor să creeze propriile setări, să își gestioneze informațiile personale și să se aboneze la newsletterul siteului. De asemenea, un cont pe site oferă utilizatorilor acces la istoricul comenzilor, facturi și alte informații utile. Acest lucru le permite utilizatorilor să aibă o experiență mai bună și să rămână în contact cu siteul.

Contul meu

Iți mulțumesc foarte mult pentru că teai alăturat siteului nostru! Sperăm să te bucuri de produsele și serviciile oferite și să revii în curând pentru a beneficia de cele mai bune oferte. Dacă ai întrebări sau nevoie de asistență, nu ezita să ne contactezi folosind pagina noastră de contact. Apreciem conectarea ta și sperăm să te bucuri de experienta ta cu noi.

Consultanță gratuită pentru soluții de iluminat.

(Contul meu)

  Expertiza noastră vă poate ajuta în alegerea corectă a corpului de iluminat potrivit pentru nevoile dumneavoastră. Astfel, ne puteți contacta telefonic sau pe WhatsApp la numărul 0728333222 sau pe email la adresa contact@luminideco.ro.

Ne puteți găsi și pe YouTube, unde vom încărca videoclipuri cu produsele noastre. Vă invităm să ne urmăriți și pe pagina de Facebook.

Puteți găsi produse de iluminat, în funcție de nevoi:

  • Iluminat interior: lămpi led, proiectoare led, veioze, candelabre, pendule, suspensii;
  • Sisteme complete și personalizate de iluminat: șine led, proiectoare de interior cu led, accesorii bandă led, spoturi;
  • Sisteme de iluminat pentru grădină și sisteme de iluminat stradale;
  • Iluminat industrial, sisteme HoReCa, soluții de iluminat pentru magazine și multe altele.

Despre LuminiDeco – Partenerul tău în iluminat

LuminiDeco este un business cu peste 10 ani de experienta în domeniul iluminatului interior și exterior.  Afacerea s-a născut din pasiunea pentru acest domeniu, cât și din dorința de a oferi produse de iluminat de calitate și diverse pentru clienții din România și din străinătate. LuminiDeco are în catalog peste 2000 de produse de iluminat alese cu atenție pentru orice nevoie. În magazinul nostru online puteți alege produse de iluminat din zeci de categorii. De la lustre led, până la sisteme complete de iluminat exterior.

Contul meu

Corpuri de iluminat si accesorii specifice LED, controlabile prin telecomanda, aplicație sau întrerupător clasic, funcții multiple, modele pentru toate gusturile la preturi accesibile si livrare rapida oriunde in România.

×

Chat rapid pentru WhatsApp

× Scrie un mesaj